2011. december 27., kedd

Új Apple iPad 2 16GB Wifi fehér 12 hó garanciával - Jelenlegi ára: 1 Ft

Apple iPad 2 16GB Wifi fehér
Két kamera a FaceTime alkalmazáshoz és a HD-videók rögzítéséhez. Az Apple kétmagos A5 processzora. A megszokott tízórás üzemidő.  Mindez vékonyabb, könnyebb formában. Az iPad most még lenyűgözőbb, és még egyedibb.
Vékonyabb, könnyebb éstele van nagy ötletekkel.
Ha kézbe veszed az iPad 2 készüléket, nehéz lesz letenni. Ez a megújult dizájn lényege. Az iPad 33 százalékkal vékonyabb, és akár 15 százalékkal könnyebb elődjénél, így még kényelmesebb kézben tartani.  Olyan természetességgel böngészhetsz az interneten, e-mailezhetsz vele, nézhetsz filmet és olvashatsz könyveket, hogy közben meg is feledkezel arról: mindez a kezedben lévő lenyűgöző technológiai vívmányoknak köszönhető.
Kétmagos A5 processzor. Gyors. Kétszeresen is.
Az A5 processzor két hatékony magjának köszönhetően az iPad kétszeres teljesítményre képes. 3Nemcsak internetes böngészés, hanem filmnézés, a FaceTime videohívások, a játék, és az alkalmazások közötti váltás közben is érezni fogod a különbséget. A multitasking olajozottabban működik, az alkalmazások gyorsabban betöltődnek – egyszerűen minden jobb lett.
Szupergyors grafika. Játékra fel.
Az iPad akár kilencszeres grafikus teljesítményének köszönhetően még gördülékenyebb és életszerűbb a játék. A gyorsabb grafikával az alkalmazások is jobban teljesítenek – főleg a mozgóképes programok. Ezt magad is tapasztalhatod, amikor görgetsz a fényképtárban, videót szerkesztesz az iMovie programban vagy animációt nézel a Keynote alkalmazásban.
Fél órát ment, garancia 2011. 12. 20. -tól 1 év. Dobozában, minden tartozékával!
Villámár esetén én állom a futárköltséget!  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-01-14 13:40
. Új Apple iPad 2 16GB Wifi fehér 12 hó garanciával - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése